Tuesday, August 3, 2010

giveaway CUTE MUM

wah!! memandangkan QASEHLAURA telah tag aku untuk join giveaway ini..maka aku pon raser..aku perlu join..ahahaha..so snila die...giveaway by cute mum..menarik..leh dapat teddy kalo terpilih sebagai pemenang..hehehe...

dah menjadik adat.join ape2 giveaway or kontes kenala ada syarat2nyer...so here it is...

1. Menjadi follower blog CUTE MUM
-sudah....dengan jayanya:)

2. Buat Entry pasal giveaway ini di blog masing2 dan pastikan link back pada giveaway nie..
-ni aku dah buat la ni...:) hehe

3. Tinggalkan penyertaan anda di bahagian komen entry ini sahaja..
-baik..telah dilaksanakan juge

4. Tagkan 5 rakan blogger lain (lebih pun takpe)
-yang ini aku mau tag sape eh...hm
a)cik tom
b)cik miza
c)cik put3 mas
d)cik secantiik manis
e)cik syiba

5. Contest ini akan berakhir pada 13/8/10 iaitu pada hari lahir CUTE MUM
-wah...ada masa byk lagi pada yg blum join..hehe

6. Hadiah menanti anda : Teddy Bear yang Cute2...
-aku nak satu!

4 comments:

Tomato Gurl's Life said...

hehe.. miss green da tag cik tom..ok nati cik tom join..thanks dear :)

Miza Yusof said...

hai. thanks tag miza. jap g miza siapkan entri ye :)

Cute MuM said...

Tq join GA anjuran Cute Mum..

Gud Luck yer..

Cute Mum pon dah folow balik..

♥syiba♥ said...

weeee~thanx babe..nti syiba join contest ni..cm menarik..teddy2!!!=)