Sunday, October 24, 2010

setia ke akhirnya

video
 tah nape...tiap kali tgk video nih....rase besh..touching...feeling...happy..sad...kire semua perasaan bersatu padu dengan hebatnyer..aku dah tgok video nih berkali2 kat fesbook..diorg dok share2..even tau dah kisah die camne..still jugak aku nk tgok lagi..

so amik ko...aku letak sini trus..senang aku nk ulang2 tengok lagi..hehe...terpk aku beruntungnyer kalo dapat jadi dis girl..setianya si lelaki smpi ke akhir hayat die..beruntung jugak dapat laki camni biler x kisahnyer die biler si pompuan xdapat lahirkan anak...hm...:)

somehow..somewhat..kiter sume bakal tempuhi alam rumah tangga yg cacamerba kelak..pada yg tgh menempuhnya..kiter igt2 la selalu...suka duka kiter kena bersedia..susah senang kena sama2 tempuhi..mmg x senang nk hepi ending..tp sama2 la kite usaha..doa..tawakal...:)hehehe..

p/s:aku ni touching lebih2 apehal..kawen pon blum..kecoh sudah..hahaha

SAGUHATI?? wow!!

macam mimpi lak....di listkan sebagai pemenang...tapi saguhati..hehehehe...bangga!?? harusla! x penah menang lagi setakat ni..ada la 2,3 ketoi kontes aku join...tp kontes alahai comel nih mmg simple abis..tuh yg wat aku join...xde nk penin2..so sebagai penghargaan to..TERUNA SUCI punyer blog....aku letak ko as my blog list...:) walopon die x request to do so...tp aku dengan rela hati rasa berkenan plak ngn blog ko ni...isi2 ayt2 mmg kdg2 buleh wat guling2 gak baca..hehe.. pape pon..thanx again:)