Friday, August 13, 2010

hentikan SEXUAL HARASSMENT terhadap LELAKI!

hamik ko...! mesti cam ade org pk ape 'vangang' la aku nk bgtau "seperti tajuk diatas"...ade ke laki kena SH(sexual harassment)??selalu dengar...SH nih dilakukan kat kaum pompuan je..

tula korang biler pakai baju xsedo diri...(untuk diri sendiri jugak)

pakai seluar nak lowered2...(nampk lurah..nmpk spender)

pakai tudung...(angkat2 plak..kasik nmpk ape yg x patut)

haish...kome nih....kiter dah lakukan SH yg paling besar tau nih...terlampau..mcm mngalahkan lelaki plak dah..xcaya bile ko jalan..ko tgok2 sikit kiri kanan..depan belakang..msti ada punyer...stok2 yg suke ber HS nih..hish3...insafla yer...

so..di bulan pose yg mulia nih..mari ubah ape yg patut diubah...korg nk marah? terasa...? ha..bagus,...jom kiter sama2 tukar penampilan pada yg lebih baik+sopan..

-biler soping stat cari yg size x mcm balut nangka -

-sluar cari yang cutting elok2 sikit -

p/s: pic nih aku terjumpa dalam blog CIK TOM..hehehe..curik!!...dan larik...hahaha...somehow..sama2 amik iktibar la yer:)

3 comments:

Tomato Gurl's Life said...

hehe..boleh2...amik je...skang cik tom mood nak join contest n ga...nak join skali terjah la entri or banner contest kat sidebar..huhu ;p

ms.GrEEn said...

tau...nmpk byk giler kontes cik tom join...hari2 ade je...berlawan2 ngn cik shaz..ahahaha...erm orite if ms green ada ms..i'll join:D

ms.GrEEn said...

:g