Sunday, October 24, 2010

setia ke akhirnya

 tah nape...tiap kali tgk video nih....rase besh..touching...feeling...happy..sad...kire semua perasaan bersatu padu dengan hebatnyer..aku dah tgok video nih berkali2 kat fesbook..diorg dok share2..even tau dah kisah die camne..still jugak aku nk tgok lagi..

so amik ko...aku letak sini trus..senang aku nk ulang2 tengok lagi..hehe...terpk aku beruntungnyer kalo dapat jadi dis girl..setianya si lelaki smpi ke akhir hayat die..beruntung jugak dapat laki camni biler x kisahnyer die biler si pompuan xdapat lahirkan anak...hm...:)

somehow..somewhat..kiter sume bakal tempuhi alam rumah tangga yg cacamerba kelak..pada yg tgh menempuhnya..kiter igt2 la selalu...suka duka kiter kena bersedia..susah senang kena sama2 tempuhi..mmg x senang nk hepi ending..tp sama2 la kite usaha..doa..tawakal...:)hehehe..

p/s:aku ni touching lebih2 apehal..kawen pon blum..kecoh sudah..hahaha

8 comments:

Che Armster said...

hehe tak salah nak tacing2 coz mmg video tu bole buat org tacing :)

*tgh mode tacing jugak gahaha*

ms.GrEEn said...

che armster-tau xpe..hahaha..lagu die buat tambah fehling tu kn..:P

iCaLoVeZiE said...

uwaaaaaaaaaaaaaaa!

myza said...

yep mmg sedih..akak dah 2thn kawen still blm ade bby..if ditakdirkan mcm vids ini..akak redha ...Allah lebih mengetahui

ms.GrEEn said...

icalovezie-asal meraung kuat meno tuh??haha tacing kn?haha
k.myza-akak..jgnla putus asa tau..abg saya pon dah dkt 5 thn kawen lom ada rezeki.hub sentiasa nmpk cam baru kawen even org dok tnya2 diorg wat dekkkk je.so jgn give up..

myza said...

hehe xgive up cdey je..erm ade link x video ni..nk amik la :P

ms.GrEEn said...

k.myza-erm meh fb punyer email...saye share kat fesbk trus sbb link die saya pon tatau..hehehe

Anonymous said...

boleh sharekan dengan sy link utk video ni?...i really love it :).
my facebook punya email, rfh75@live.co.uk