Friday, May 14, 2010

LEMBU!!??? ke KerBAU nih?? ke kucing??

hehehe..fes of all...aku telah kena TAG dgn pic ini kobau(erm ke lembu) mmg konpius..heeheh..




-Thank & link the person that gave you the cow
Liana

timer kasih yg x terhingga..sgt suke:) (walopon sejenis haiwan) hehehehehe...sbb rasa terharu...saya adalah antara blogger yang mendapat tempat di hati anda..uhuk2..(terharu yg melampau hingga tiada ucapan lagi) hehehe..thanx again(gaya ala2 menang anugerah ABPBH..) wuhuhuhu


-Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active

(hish,...ayat yg paling x active yg xtahan tuh..) ahahaha..tp xpe..aku mmg akan bagi to my super seven yang super duper besh!!!

1. sakura
2. funny gurl
3. mr.crayon
4. eskemgoreng
5. alif
6. jack
7. stargone

-Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tengok tv.

3 perkara eh...hurm ape ye..(aku x sket tgok t.v tapi buleh la...)

1. aku akan duduk

2.jangan ada gangguan kalau citer tu bes..akan wat aku hilang selera menonton

3. selalunya setiap cerita x penah tgok sampai ending..ahahahaha


-Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan.

1. ayam masak ape tah style banjar (mkn kat kenduri mmber aku) kuah die kunin2 cair macam kuah masak lemak labu tuh..

2. bawang kaler pink yg selalu org guna untuk cicah mutabak(bg aku pelik sbb asal bukan bwg tuh hijau )

3. filet o fish mc D..sbb aku x suke filet o fish tersebut..(dalam kepala dah set..ia agak hnyir) mmg hanyir..uhuhuhuhu


-Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK.

716 orang..

-Favourite soalan ni….. macamane korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe…kat mana?
erm..soklan yang mmg selalu biler kna tag akan ditanya kn..apeda...mstilah jumpe kat mesia..(aku mane pnah g oversea) ahahaha..paling tepat masa meeting PERSIDA uitm JOHOR..ohohoho..(detail la plak) exited..\(*o*)/

so..for those yg dapat lembu nih...(kerbau or kucing ) nih..silerla amik yek..siler2..FREE je:)

3 comments:

liana said...

Hehhe. Menarik! :D

EskremGoreng said...

sy dah buat la tag nih cik hijau. mekasih yek btw ;)

Dewi Hiu bt. Iskandar Hiu said...

Ms. Greeny MPC~! Sorry for the late reply... so here u go... my detail~~~

Dewi Hiu bt. Iskandar Hiu
Lot 1059,
Lorong Jelutong,
R.P.R Batu Biah Fasa 2,
98700 Limbang,Sarawak...

Yeay~ Dpt hadiah... sape2 yg sudi sila la kirimkn di alamat di atas :p