Wednesday, August 18, 2010

boran...(boring+bosan)


hari ni dah ari rabu..esok dah khamis...lusa dah jumaat..apesal la xde keje nih!!! dok opis tapi melongok je...borak2 sampai naik kejung tekak aku..xpon tido sampai berbekas muka kena meja..uhuhuhu

encik bos..siler beri aku keje!! aku sgt BORAN nih....!!!uhuhuhu..tulung!!saye x suke makan gaji buta lor...

skang dah bukan musim tax, akaun or odit..tuh yg jadik camnih..sampai xketahuan aku dok dalam opis..sampai keje2 yg x patut buat pon aku dah buat....lainla kalau ada internet..leh gak byk "keje" aku nk buat..even xde keje pon aku akan kelihatan seperti sangat sibuk..ahahahaha

ape2 pon..alasan bos aku..."ah sue...its ok..no works for u.means u can rest..some more, its fasting month kan...so..ok 4 u la.."

oiyooo!! apakah??fasting month adakah aku x perlu keje langsung..uuhuhu...keliks aku yg sekor lagi tuh pon sama..ko tgk aku..sengih..aku tgok ko..tido..ko tgk aku sembang....aku tgok ko...dah abis waktu opis...ahahaha...Boran..boran...

.

.

.

.
p/s:bos sgt sayang kat aku sampai asik bagi aku gaji buta je...uhuhu

6 comments:

Sara Maya said...

biasa la tuh...keje pun ada peak period n lengang period..mana yg tak menyempat time peak period,masa lengang period nih la utk tampung peak period...arini ada "parking free" tp ko tak dtg plak belah cni...aku bkn pe,kepingin ice blended tp malas yg amat mau klua..hihi!

ms.GrEEn said...

ko mls..aku laaaaaa..gi malas..uhuhu...yela2 skang peak x period..tp yg lain plak period..haru..ahaha

elmo blurb said...

cambest je keje camni.
tapi lelame bosan gak tade mende nak wat.
uhuk

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bosan... bercuti la kawan

ms.GrEEn said...

elmo-best ko kater...skit2 bes la..kalo dah hampir sebulan melongo camnih...mmg parah woo~

ms.GrEEn said...

brutal solo-aku mmg nk cuti..tp biler cuti gaji xjalan..biler gaji x jalan..aku xleh nk soping..biler xleh sopig..menggigil dibuatnyer...ahahah..camno tuh..