Friday, September 3, 2010

makin dekat makin xde mood


dah nk raya..sana sini org dok mood membeli belah dan bersuka ria nk smbut raya..aku? langsung....ape prasaan pon xde..ada byk kemungkinan mood raya belum mari...

1. sales di mana2 buat ko rasa sakit mata + loya la khen nk pilih la hape..padahal...belum dapat gaji, celah mana ko nk exited bersoping plak oi..hahaha..mmg sokmo sume sales pon ko x berkenan..hoho
2.duit dah terbyg berapa banyak nk kena abiskan. raya blom lagi..dok tekan2 kalkulator dah..bajet2 brapa nk habis untuk raya kalini..beria je lebih nk bajet2 konon...las2 sok dapat gaji..list kemana..bajet kemana...telangkup sudah sume duit ko..haha...
3.ramainyer...anak sedara..tahun nih bertambah lagi...dah 7 orang dah..(padahal tahun lepas pon dok 7 jugak) hahaha
4.kemas umah...(baju melambak2 dalam bilik aku..xberlipat niha..) mane nk lipatnyer kalo dok mnghadap lappy jek...kalaulah ada software yg kelik2 je..sume baju terlipat..kan bagus..hadoiii!
5.kuih raya satu pon x buat lagi..padahal masa 15 ramadhan ko dah sibuk2 la cari resepi nk buat kuih konon2nya...aku rasa sampi ke sudah..."kuih tunjuk" juge jadinya...haha

p/s: so..ini la sebabnyer..ak xde mood nk raye weh...adoi!

3 comments:

Sara Maya said...

perlu ke,nk pamerkn longgokan baju umpma di bundle??kah3~"kuih tunjuk"?d manakah thp kerajinanmu?hemoiiii transfer buddy malas kt ko gmknya..hak3~ada lagi 1 sbb yg buat ko takde mood skrg iaitu "emooooo"...lalala~

LeYnA said...

eh...same la..takdak mood jugak..waaa~~~

✿ Cik Cimi said...

apsal tade mood?
ish3.
smgt3 raye.
:)