Saturday, October 22, 2011

ceragem setapak

penah dgr pasal ceragem? aku fes time tau pasal ni bila aritu member2 kt ofis btau ada tempat free yg leh rasa mcm sauna n wat spa ltak batu panas kt blakang.

so,aku pun pergila.kat setapak,k.l.maklumla.aku kan bz.so tmpat2 baru memey perlu d kunjungi.haha

smpai je kat situ.trkejut pun ada.suasana sgt meriah.dan seakn2 mcm hospital.alang2 dah datang.dgr jugak la ceramah ksihatan n brpeluang wat treatment atas katil ceragem ni.

mula2 memang sakit gila blakang aku ni.batu panas tu ada dlm tilam,kita baring atas tilan n bia batu tu grak dr bwh paha smpai ke blakang tengkuk.fuh,panas! menggelejat jgk nk tahan.slama 40minit untk stiap treatment.menjerit jugak la aku time dia benti kat tmpat2 yg sakit

mengikut kata orang2 kat centre tu.bila batu berenti kt certain2 'chi'
point, dan kte brasa sakit dan panas giler. .maknanya ada smthg wrong kat bhgn yg ada hubung kait ngn tmpt sakit tadi.

pas dah pg sekali,pegi lg..lg..lg dan lg! lama2 rasa slesa dah ngn centre tu.bes jgk!hehe..so pd sesapa yg ada skitar k.l...jom pegi ceragem! free je weh!free!!!

Published with Blogger-droid v1.7.4

2 comments:

jomalina said...

Alamatnya di mana?

jomalina said...

Alamatnya di mana?