Monday, May 3, 2010

contest dah end!!



salamz..wohohoh..at last..dah abes dah contest EPI TUA DAY 4U...somehow...dah ada pemenang untuk idea2 yg bernas para2 peserta... 5 pemenang yg bertuah ialah....

1) dewi hiu
2) saidah
3) fieza
4) sugar
5) kasih suci

memandangkan idea2 korg agak besh..so dari pada 6 peserta...korg 5 org mmg da bomb la....hahaha..alang2 ada sorg je lagi..utk liana pon saya nk bagi hadiah juge..saguhati la konon.:)..

so pada2 nama2 korang ber6 nih..sila bagi nama n alamat penuh eh..seprais gift nk di hanta nih:) thanx alot...:)


somehow nih ape yg berlaku pada besday kawan dekat dihati(KDD)..

1.kuar jalan2..sekitar JUSCO bukit raja..

2.blanje mkn eskem kat sini...

3.blanje tgok wayang citer YIP MAN 2(ip man 2)!! besh siot citer dieee

4.pegi lepak i-city kat sh alam..nice LED trees!!

5.bagi kad besday beli



ada byk kekrangan di sini...tp x pedulik sbb sepnjang 12 hours..we spent d time together dat day..puas ati sgt2!! walopon saya terpaksa.....


1.....sambut besday die awal....1hb mei(sbb time nih sama2 cuti) 3hb die cuti tp saya tidak...

2.....ke sh alam sedangkan saya dari Ipoh (xjauh mana tp still jarak memisahkan kami)

3.....beratur pnjang giler sbb IP MAN ramai btoi peminat!!

4......tebalkan muka tnya mcm mana prosedur beli eskem Baskin Robin mmndangkan itu our fes time(slama nih mkn eskem murah2 je) ahahaha

5......berpeluh2 tgu dapat paking kat i-city sbb mlm tuh ramai giler manusia woooo..mungkin sbb mlm minggu kn...(walopon dalam kete yg ade ekon, sbb sy truja x sabar2 nk tgok lampu)hahaha

6......secara kelam kabut beli kad untuk die masa lepak kat MPH + POPULAR..(terkocoh2 pegi bayar semata2 xmau die tau) ahaha..time nih mmg lawak..selagi buleh cuba melalaikan die kat bahagian komik doremon+one piece+naruto...spya die x sedar saya p bayar kad die..

so..what a wonderful seprais besday for him dis year..apepon...im hepi when he's epi too...:) suke3....:P

6 comments:

kasih suci said...

wah..kasih menang no.5..ok la tu..hehehe...

ok ni alamat kasih k..

NSAR
137 felda bukit bading
21810 Ajil
Terengganu

liana said...

Wah, sagu hati pun ada present. Ni yang nak terharu ni. Hehhe. Neways, thank you very much! Suka ni walaupun sagu hati. Hehehe. :p

Ni alamat :

1-18, BLOK B2, Kuarters Polis Daerah Seberang Perai Tengah, Jln Perda Timur,
14000, Bkt Mertajam,
Penang.

sugar said...

hye dear.
thanks a bunch yup.hehe.
happy ni 1st time join contest sekali menang.hehe
and here's my details.

ain natasia bt fadzin
212 lorong putih 3/1,taman rakyat mergong, 05150 alor star, kedah.

Nurafizza Binti Mohamad Taim said...

WAAAHHH...
hye cik ijau..hehehe

fiza dpt 3dr prize..sgt hepy wooo...
hear my detail.

NURAFIZZA BINTI MOHAMAD TAIM
BLOK E2 TINGKAT 1 UNIT 1
TAMAN MELATI SETAPAK
53100 KUALA LUMPUR..

SYG KAMOOO...

Saiedah Syamielah said...

salam miss green-saiedah rase mcm nak nangis,,sebab gembira sgt,,first time dpt present dr blogger friends,,waa!! terima kasih miss green..klu ada contest lg g tau saiedah ye,,insyaallah saiedah join,,hehe ^_^ thnks very2 much,,

SAIEDAH SYAMIELAH BT ABD RAHMAN
NO 32 JALAN SUNGAI KAPAR INDAH 5C,
TAMAN SUNGAI KAPAR INDAH,
42200 KAPAR.SELANGOR

THNKS AGAIN,,MISS GREEN CREDIT 4 U,,(^^,)

ms.GrEEn said...

to all winners..ehehehe..xdehal la..hadiah dah diposkan tadik...tapi untuk saidah n dewi lom lagi eh..harap bersabar:)..pape pon..tengkiu so much 4 take part kontes yg x seberapa nih:)