Tuesday, May 4, 2010

nice BLOGGER award???!!

KETERUJAAN YANG MELAMPAU!!!!!!!!!!!!!
WOOHUUUU..wuhuuu..sukeeee bangat!!
kasih bagi!! yeye..thanx kasih:)




- Ada beberapa pesanan dari pemberi award -

Copy award nie kat blog korank
~ done ~

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank
untuk kasih...si pemberi award yang baik hati nih...saya rasa sgt2 teruja dengan menda nih..walopon rupe blog saye bese2 jek..tp ia ttp mmberi suatu kejutan+keharuan yang melamapau terhadap diri sendri..ahahaha...TQ sOooooooooooo..much woo~~

jawab soalan2 tag nie

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
hm..kat otak skang tgh berpk..apakah saya seorg blogger yg NICE??wahahaha..(mungkinla) ahaha

2. Apakah nama samaran korang
ms. GrEEn

3. Berikan 3 orang yang anda sayang

-Allah dan Rasul s.a.w
-Mak+Abah+Adik beradik
-Diri Sendiri
-Kawan dekat dihati..(alamak terlebey suda) ehehe

4. Panggilan untuk si dia
hish kna mention ke kat sni...panggil die..ermm..er..panggil bese2 jek:P wahahahahahaaaa...(malu amat) padahal panggil "awak" jek..

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
I-Phone dan duit ringgit yg banyak..wahahaha(sgt mata duitan hokay!!)

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
hahaha...saya pon link kn sudah kat atas tuh..korg pilih la mana2 15 yg berkenan sebab saya bagi terlebey lagi!! ahax:)

2 comments:

bdk_SkemA said...

thnk tuk award ni..nnty sy jawab k...

Ms MPC here:D said...

okeh budak skema:)