Tuesday, August 31, 2010

terkini...sakit mata..

uiyooo! lama juge lagi x update..erm so kalini mau upload pic la..aritu malas nk transfer..so today dah rajin dah..hehe..so nih sakit mata yg aritu....

ini masa mula2 detect ada bengkak kat mata...(tak igt baper haribulan)


ini biler dah 3 hari pastu..tgk2 dalam dah ada sesuatu! uhuhu..masih gigih p keje..

ini 2 hari pastu (walopon tudung mcm sama yg sebelum ni..sbb nih tudung recycle..)...mata dah stat memerah...smbil ade bngkak dalam tuh.ohoho..aku mms d pic to rakan sekerja je bagi bukti..aku MC 2 hari trus..mungkin doc terkejut..hahaha...

pas 2 hari..merah mata ilang tapi bengkak x hilang2 pon..uwa!!!

so...ini yg paling latest harini..masih ada lagi...dah xsakit...xgatai..tp ada timbul..ape tuh!!! aiyo...xnampk??hm....

nah..kasik zoom out..so camne tuh?ape mau dibuat? uhuhu..ikut hati mcm nk picit je..tp ada byk urat2 situ..cam xbrani lak...mau jumpe doc lagi..haiya...penatnyer:(

tapi..aku rasa yg nih dah much better dari yg fes pic mula2 kena tuh kn..so doa2kan la aku baik x lama lagi nih..uhuhu..

p/s:sok da la nk dating dengan kawan dekat di hati(KDDH)..ala...xcun la camnih..haishh!!huhu

5 comments:

mijieywardie said...

lah.. ingtkn sakit mata sbb xckup tido.. kesiannya~

misyamissyou said...

eh..sakitnye!! nape tak p jumpe doc cepat.. hurmm.. :(

ms.GrEEn said...

mijie-mane ngntuk..sakit mata yg pelik..uhuhu
misya-jumpe dah..huhu:( tapi ubat x bagi kesan pape pon

Mat Pintu said...

erk! ngeri seyh mata kak green. adui.
kak gi jumpa doktor klinik @ pakar mata @ optometrist?

smoga cepat baik yow

ms.GrEEn said...

mat pintu-ngeri ke?erm..dah xde prasaan..huhu..ye moga cpt baik..huhu