Friday, October 29, 2010

domino now in Ipoh


wah! kenapala aku baru tau..mingggu lepas..ada orang cakap..domino now dah kat ipoh...haishh! kena try ni..walopon penah mkn di midvalley...puchong...tapi ipoh x penah lagi hokay!! sonotnyer..kater2 janji manis mereka...30 minutes delivery:D wow! menakjubkan..if exceed...diorg ganti ngn free pizza baru..hoho..biar btoi?!

so tadik masa pas lunch..ade nmpk moto2 DOMINO berlegar2..wah! mmg besh ni..selalu nmpk PIZZA HUT je..now??!! hehe...korang dah ada pesaing..some more...DOMINO dah ada kat 2 lokasi wooo kat ipoh ni..(ini pon kawan2 aku bgtau) aku pon x sampai lagi...
1. ipoh garden
2. gunung rapat

hm..mmg menarik..must go!!! tunggu gaji la...hahahaha

p/s: selama ni sgt setia ngn pizza hut okay...bertahun2 lamanya..now...masa untuk ubah angin! yahuuuu!! pizza hut anda ttp dihatiku..(ayt apakah ini)

4 comments:

akmafaizal said...

pengalaman dpt pizza lambat ms beli ngan pizza hut.hampeh tul..domino's tak tau le.pernah makan kat restoran dia je...

ms.GrEEn said...

akmafaizal-mmg pon lately nih mmg servis piza hut sgt merudum...baru semalam experience mereka lmbt servis ..giler melampau..samapi kawan aku tekan2 nmbo koling byk kali masih wat bodo..dok bergelak ketawa...padahal menu pon x bagi lagi..geram sgt..customer bukan ade rmi mana pon..saba je

Sara Maya said...

Menci service pizza hut di JJ Ipoh w/pun pizza yg totally cheese i2 marvellous..apakah KZ mengenai Domino??

ms.GrEEn said...

agak KZ mngenai domino ke2 yg ade kat seblah o town tu..hehe:D