Friday, November 5, 2010

calar si BUCUK ku!

pagi2 hari deepavali baru teringat nak upload pic terbaru my BABY...baby?? ala..nak taruk nama BABY plaks...yuks.! sangat gedik..so panggil jela..hm..si BUCUK..(sebab die kelabu in color-xde kna mngena) hahaha....kena ni lama dah tapi baru terjumpe pic ni..huhu(sebenarnyer baru je upload dari camera)hoho

 damn! ati sgt pedih!

 oh...tersiat2 atini tgok body BUCUK camnih..

hm..so amik ko!! mmg kesian sgt si BUCUK ni...huhu..now dah x comey lagi:( ..ni adik aku la ni..langgar pagar...)abis wooo~~ mmg tahap nangis x berlaku da tgok..tp apekan daya....aku pasrah...xpe eh BUCUK..nanti aku ada duit siket aku bikin body ko baik2 balik k...huhu.. inila namanya suka duka pakai kereta,...lagi jaga..lagi kena...kalau biar???haha..xdelah BUCUK aku gurau je...mmg sayang ko ni..huhu....:( sedey amat ok!!!!!!!

p/s: mak aku tiba2 sound pagi tuh.." mak tgok mcm bentuk love dah calar tu?cntik juge.." apakah!!!???

7 comments:

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

kemek x??

klu calar x dalam ..bawa g polish jerk

~~hehehe

~~ataupun lekat stiker beso

dah x nmpk kesan 2..heheh

ms.GrEEn said...

budak nakal-ade part yg x baper dalam...tapi ade part yg dalam juge..hm mmg plan nk polish tapi dok sedey..asek x jadi nk polish! hahaha..kemet ade sket je kat tgh2 pintu..hempeh je..smpai kembong besi pintu tu..dalam pic xnmpk sgt

Bidadari said...

hantar kedai suruh diorg polish..kesian bucuk2...=)

OhTutorial said...

ahah! dah tak comel :P

Cik Dya said...

olooooo ... cian nye kat BUCUK .. tu laa risiko pakai kete kan ... sabar ye dear ... nanti Tuhan bagi rezeki kat lain plak tu... :)

Sara Maya said...

wat..BABY?BUCUK???gila gedikz ok!panggil AGX sudah...AGX kena 'pulih' b4 20hb..if tak,cmna mau ke kenduri??ada tak ruangn utk aku click "like" pd makjah punya statement??lalala~luv bite di AGX =P

cahayacinta said...

kete sy pn bcalar mcm si bucuk awk gk.bape kos nk repair ye? bru kne pg td huhu~