Monday, June 8, 2015

bercuti itu terapi : Flight 1st dalam hidup

sejak 3 tahun bergelar isteri orang... cuti pertama yg perlu naik flight ialah ke BANDUNG, indonesia. serius... sejak 20++ tahun hidup..ini flight pertama dalam kamus hidup aku. bukan tak teringin.. lama benar nak merasa tapi xkesampaian dek kerana kewangan tidak mengizinkan. syukur...memang benar kata orang rezeki lepas kawen ni lain benar jadinya...merata aku dapat pergi dah dengan flight sampai rasa tamau naik pun hado dah.. hahahahaha. tapi tula.. aku masih belum berpeluang untuk berkongsi informasi dan pengalaman best ke tempat org. inshaaAllah. kalau ada kelapangan.. memang aku nak buat entry2 berjalan sana sini aku ni.

so ... akan aku kongsi satu persatu percutian yg aku dah pergi ya... semua aku nak simpan dalam blog ni.... senang aku nk korek2 kenangan pun ye jugak.. acah2 one stop centre gitu. :)

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/